Uygulamalı Temel Hücre Kültürü Teknikleri Kursu

14 Oca

• Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi (DÜGETAM)

TEORİK KURS: 18 ŞUBAT 2020

UYGULAMA KURSU: 19-20 ŞUBAT 2020

SON KAYIT TARİHİ: 14 ŞUBAT 2020

Kurs Yeri: Düzce Üniversitesi Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi Konferans Salonu ve AR-GE birimi

Kurs İçeriği: Kurs, hücre kültüründe terminoloji, hücre kültür çeşitleri, hücre kültür laboratuvarında kullanılan sarflar ve cihazlar, aseptik koşullar, hücre çözdürme-dondurma işlemleri, besi yeri değiştirme, hücre pasajlama, hücre sayımı, proliferasyon testi, canlılık testi ve hücre kültürlerine uygulanabilecek temel teorik ve uygulamalı eğitimleri kapsamaktadır.

Kurs Katılımcı Sayısı: 15 kişi (Uygulama kursu 3’erli gruplara ayrılacaktır.)

Kurs Katılım Kriteri: * Lisansüstü öğrenim görüyor olmak

Kurs Ücreti: 400TL (IBAN : TR26 0001 2009 3270 0044 0000 17 / Türkiye Halk Bankası - Düzce Şubesi  - Düzce Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü Dekontta İsim-Soyisim ve Kurs Adı Yer almalıdır.)

Katılım Belgesi: (Eğitimin en az %70'ine devam edilmesi zorunludur.)

*Kursumuz yüksek lisans ve doktora öğrencileri için düzenlenmektedir.

Kayıt formunun eksiksiz doldurulması, dekontun ve öğrenci belgesinin gönderilmesi gerekmektedir.

Not: Uygulama Kursu katılımcılarının kurs süresince laboratuvar önlüğü getirmeleri gerekmektedir. * Kayıt işlemi, kayıt formu ile birlikte kurs ücretinin yatırıldığını gösteren banka dekontunun getat@duzce.edu.tr adresine gönderilmesiyle tamamlanacaktır. Bankaya ücret yatırmadan önce kontenjan durumunu e-posta ile sorgulayınız. Kontenjanların dolması durumu sitemizden duyurulacaktır.

Kayıt Formu

İLETİŞİM: 0850 800 81 81 - Dahili : 6855

Öğr. Gör. Dr. Nisa SİPAHİ - Öğr. Gör. Aydan Fülden AĞAN - Öğr. Gör. Pınar AĞYAR YOLDAŞ